MAX ZONA – 1 hetes szálkásító csomag Péntek Enikő ajánlásával

5.990 Ft

Készleten

MAX ZONA 1 hetes zsírégető csomag Péntek Enikő ZONA edző ajánlásával.

Az egyhetes MAX ZONA csomag tartalma:

  • 7 db 25g STEVIA Whey Isolate (málnás-joghurtos) minta csomag
  • 7 db 6g BCAA+Glutanine 50:50 (zöldalma-limonádé) minta csomag
  • 7 db MAX L-Carnitine kapszula

Adagonként csomagolva, hogy vihesd magaddal edzésre is!

Leírás

A MAX ZONA csomag a ZONA edzés megalkotójának, Péntek Enikőnek személyes kedvence.

A szálkásítás olyan összetett feladat, amelyhez nem elég önmagában sem a megfelelő étrend, sem az edzés. A kettőt ötvözni kell!

Mivel a szálkásítás zsírégetésből és izommegtartásból áll, ezért az egyik legnehezebb feladat a sportolók számára. Fontos mind az étrend, mind az edzésterv megfelelő kialakítása.

A MAX ZONA csomag azokat a termékeket tartalmazza, amelyek kihívást jelentő edzés mellett, (mint például a ZONA) mind a zsírégetést, mind az izommegtartást támogatják.

“A ZONA edzések felpörgetik az anyagcserémet, rengeteg kalóriát égetnek és megfelelő ingert adnak izmaimnak a növekedéshez. Ezt a hatást fokozom a MAX ZONA csomaggal és ez a “kombó” valami félelmetesen hatékony! A karnitinnel rásegítek a zsírégetésre, az izolátum, illetve a glutaminnal kiegészített BCCA (ezért annyira hálás vagyok!) pedig az izmok épüléséért felelősek. Klasszisokkal könnyebb így a kitűzött célt elérni! Hatalmas kedvenc a málnás-joghurtos STEVIA Whey Isolate. Én nem annyira a markáns, hanem a finom, lágy fehérje ízeket szeretem és ez annyira el lett találva. Mégis, ami miatt számomra ez az etalon táplálékkiegészítő, az az, hogy kizárólag steviával lett ízesítve és nem tartalmaz semmi színanyagot. Olyan megnyugtató egy teljesen “tiszta”, egészséges proteinnel kiegészíteni az étrendemet. Nekem ez nagyon fontos, hiszen a proteinporokból sokszor készítek fitt sütit, amiből a gyermekeimnek is adok. Na itt, ezen a ponton tényleg nincs kompromisszum. Nekik a legjobb jár!”

Az egyhetes MAX ZONA csomag tartalma:

  • 7 db 25g STEVIA Whey Isolate (málnás-joghurtos) minta csomag
  • 7 db 6g BCAA+Glutamine 50:50 (zöldalma-limonádé) minta csomag
  • 7 db MAX L-Carnitine kapszula

A STEVIA Whey Isolate, a legtisztább fehérje izolátumunk. 100%-ban sztíviával édesítettük és nem terheltük felesleges színezőanyaggal*. Egészen egyszerűen nem tettünk bele színt. Így ebben a termékben tényleg csak az van, ami jó, épít és egészséges!

*Nagyon fontos, hogy mindig figyeld, mit tartalmaznak az általad választott ételek, táplálékkiegészítők. Sajnos Magyarországon még mindig engedélyeznek olyan színanyagokat (pl. Ponceu 4R, tartrazin), amelyeket a legtöbb nyugati országban már betiltottak fokozottan magas rákkeltő hatásuk miatt! Légy egészségtudatos!

BCAA-ból a kombinált termékünket választotta Enikő, amiben 50%-50% arányban található meg a BCAA illetve a Glutamine: “Wow! Végre nem kell összemixelnem a BCAA-t és Glutamine-t! Egyiket sem hagynám ki! A BCAA a legtisztább aminosav, egyszerűen alaptermék, a glutaminnal pedig szeretem extrán bebiztosítani a kemény munkával megszerzett izmaimat és immunerősítő hatása is hihetetlen! Az edzés is sokkal jobban megy ezzel a kombóval. Ilyenkor “lelőhetetlen” vagyok! 🙂 Az íze nagyon ízlik, kimondottan friss, üde, nyári íz! Olyan, mint egy hűsítő limonádé, de jeges fagyiként (simán lefagyasztod pohárkákba töltve) is imádom!”

A BCAA-Glutamin kombónkba extra B6 vitamint is tettünk, ami mentálisan segít, hogy ne add fel, sikerüljön elérni céljaidat! Élsportolóknak a versenyek okozta mentális stressz oldásában is segít.

Az L-karnitin, pedig hihetetlenül megdobja a zsírégetés hatékonyságát. Enikő nem sokat variált rajta, kérte a csomagba és kész. Azt azért kikötötte, hogy normál méretű kapszulákat készítsünk. Megtettük. Ezen ne múljon! 🙂

Összetevők

7db L-karni

BCAA glutamine alma-limonádé,

whey isolate málna joghurt